top of page
Pink Living Room

Házirend

Szeretjük GLOW BAR by Jhane minden ügyfelét, és szeretnénk biztosítani, hogy mindenki otthon érezze magát szalonunkban. Ezért beállítottunk néhány alapvető irányelvet, hogy mindenki, aki belép az ajtón, olyan élményben legyen része, amely miatt újra és újra vissza akar térni. Olvassd tovább és ha bármilyen kérdésed van, csak vegye fel a kapcsolatot.

Lemondási feltételek

Néha bizony megesik, hogy történnek dolgok és emiatt módosítani vagy törölni szeretnéd a megbeszélt időpontod. Igyekszünk ezeket a helyzeteket a lehető legrugalmasabban kezelni.

Ha több mint 24 órával az időpont előtt kell lemondanod, kérlek telefonon keress minket, vagy írj nekünk üzenetet. Ha nem értesítesz minket, vagy kevesebb, mint 24 órával az időpont előtt mondod le a foglalásod, abban az esetben a szolgáltatás 50%-át térítési díjként felvesszük.

Amennyiben kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, keress fel minket!

Pink Paper
Flower on Pink

​Érkezés/Késés

Kérjük, légy figyelemmel a GLOW BAR by Jhane személyzetével és más ügyfelekkel szemben, és ügyelj arra, hogy minden egyes találkozóra időben érkezz. Ha több mint 15 percet késel, előfordulhat, hogy más időpontra kell időpontot egyeztetnünk. Ha úgy látod, hogy késésben vagy, a legjobb, ha értesítesz minket, hogy minimálisra csökkenthessük a kellemetlenségeket személyzetünk és más ügyfeleink számára.

​Betegség

A szépségszalon kizárólag EGÉSZSÉGES vendégek számára látogatható. A "kicsit köhögök", vagy "csak az orrom folyik" kérek mindenkit, ne legyen kifogás. Betegség esetén telefonáljon mindenki és a legnagyobb rugalmassággal igyekszünk a várható gyógyulás idejére időpontot találni. Teljes felelősségünk tudatában, kérünk mindenkit, hogy vigyázzunk egymásra!

Ugyanez vonatkozik a fertőző vagy vírusos elváltozásokra pl. szemölcs, árpa, kötőhártya-gyulladás, herpesz, stb.

Ha ilyen tipusú problémát tapasztalunk, sajnos kötelességünk megszakítani a kezelést. Ilyenkor a lemondás/törlés nem jár fizetési kötelezettséggel, de kérjük mindenki ügyeljen rá, hogy ne érkezzen ilyen panasszal.

Natural Beauty Products
bottom of page